2014. május 12., hétfő

Sajnálom...

Sziasztok!:)
Most nem egy új résszel jelentkeztem, hanem egy bejelentéssel.
Nagyon sajnálom, de ez a blog bezárja a kapuit.
Hétvégén felteszek még egy részt, ami az utolsó lesz.
Sajnos fantázia hiányba keveredtem, így nem tudok már több részt írni.
Ez az egyik oka.
A másik oka, hogy ezzel párhuzamosan is van egy blogom, amire jobban koncentráltam / koncentrálok, mint erre.
Sajnálom.
Ha valakinek kedve támad Niall Horan-os vagy Nathan Sykes-ös blogot olvasni, akkor nézzen be a másik blogomra: Crazy Love
Tudom, hogy nem igazán fér össze a The Wanted és a One Direction, de sok pozitív véleményt kaptam.
Ez az első olyan blogom, amit hosszútávra tervezek írni, nem 15-20 részesre.
Még egyszer is sajnálom!!!!
Ha bármi kérdésetek / kérésetek van, akkor azt kommentárba elmondhatjátok, vagy twitteren is elérhető vagyok. Twitter profilom (x)
Puszilok mindenkit, aki végig kísért ezen a blogon! :*****

1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com  VálaszTörlés